Головна » 2012 » Лютий » 24 » 70-річна бабуся-діджей
19:29
70-річна бабуся-діджей

70-річна Рут Флауверс з Брістоля, відома під псевдонімом DJ Mamy Rock, прийшла в діджеїнг лише рік тому і вмить здобула популярність. Новоспечена діджейка спочатку підкорила клуби рідної Британії, потім відправилася на завоювання Франції, а на цьому тижні приїхала в Нью-Йорк.Стати діджеєм у віці 69 років - не цілком звичайна справа. Але DJ Mamy Rock її нова професія дуже подобається.
 
Рут Флауверс захопилася діджеїнгом рік тому, після того, як вперше потрапила в клуб на дні народження свого онука. У той вечір вишибали навіть не хотіли Рут пускати через її поважного віку. Хто ж знав, що через рік після свого першого в житті відвідування клубу ця літня леді підкорить кращі танцполи світу. «Як тільки я увійшла, я зрозуміла як мені тут подобається. І подумала "А чому б мені цим не зайнятися?".

Мій чоловік помер, я на пенсії - часу вистачить.»Розкручувати сивочолу DJ Mamy Rock взявся один із кращих продюсерів Франції, 28-річний Орельен Сімон. Після підкорення кращих клубів Європи і освоєння соціальних мереж, зоряна бабуся-діджей відправилася в Штати. Під час свого літнього туру по клубах Каліфорнії, в одній з місцевих студій вона записала сингл під символічною назвою '69 '. На питання, як довго вона збирається займатися діджеїнгом, Mamy Rock заявила, що поки у людини є достатньо енергії і бажання займатися улюбленою справою, то списувати її з рахунків ще дуже рано. Тому повелівати вінілом бабуся-діджей буде ще довго.
 
Багато в 70 вже підводять підсумки, а для Рут Флауверс розпочався новий період, нове життя ...
Категорія: Людина | Переглядів: 4701 | Додав: X-Ray | Теги: DJ Mamy Rock, Рут Флауверс, 70-річна бабуся-діджей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]