Головна » 2012 » Лютий » 26 » Батьки п'ять років приховували від дитини, якої вона статі
00:22
Батьки п'ять років приховували від дитини, якої вона статі
Бек Лекстона і Кейран Купер вирішили, що їхній дитині необов'язково і навіть протипоказано знати, хлопчик він чи дівчинка. Вони тримали в секреті стать дитини, не розкриваючи його нікому з навколишніх. Тільки до того моменту, як дитині прийшла пора вступати до школи, Бек і Кейран були змушені оповістити оточуючих, що їх дитина насправді хлопчик. 46-річна мама дитини визнає, що кілька людей називали їх сім'ю психами, у зв'язку з чим Бек і Кейран відчували душевні страждання. «Я виявила, що оточуючі називають нас психами, а мене - жінкою, яка не знає, кого народила, дівчинку або хлопчика. І я не змогла нікого переконати зайти до нас на каву, вони вважають мене розумово відсталою », - переживає Кейран. Однак навіть незважаючи на труднощі, Кейран та її чоловік продовжують ростити дитину, яка, на їхню думку, повинен вирости гендерно нейтральним. Батьки нещасного «бейбі Саша» впевнені, що тільки так дитина зможе вирости справжньою особистістю, не обмеженою гендерними стереотипами.
Незвичайні батьки стверджують, що у них не було ніяких проблем з «бейбі Саша» до цих пір. «Я не думаю, що він відчуває себе нещасним», - повідомила його мати, - «він може носити будь-який одяг і грати іграшками для обох статей». Батьки були так рішуче налаштовані, що відразу після народження дитини, вони попросили акушерів не називати їм стать дитини ще хоча б півгодини. Психологи не можуть відповісти на питання про те, як дії батьків вплинуть на подальшу долю дитини. Ймовірно, вони будуть мати довгострокові психологічні наслідки, але ніхто не береться стверджувати більш точно, оскільки на сьогоднішній день подібних емпіричних досліджень не проводилося.
Категорія: Людина | Переглядів: 4453 | Додав: X-Ray | Теги: стать дитини, «бейбі Саша», гендерно нейтральний | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]