Головна » 2012 » Лютий » 3 » Китайський художник намалював найбільшу 3D картину в світі
13:55
Китайський художник намалював найбільшу 3D картину в світі
«Ущелина Левові Врата» (Lions Gate Gorge) - назва гігантської художньої композиції, намальованої художником Ху Ксінгхау (Qi Xinghua), яка є, на думку Книги Рекордів Гіннеса, найбільшою 3D картиною в світі.



Приголомшлива художня композиція, намальована водостійкими фарбами перед гіпермаркетом міста Гуанчжоу (Китай), просто приголомшує уяву своїми розмірами: малюнок на асфальті - 23 метра в ширину і 32 метра в довжину, а зображення заднього плану намальовано на стіні ближніх будівель і його висота 6 метрів. Загальна площа займаної 3D малюнком території 892 кв. метра. Ущелина Левові Врата виглядає так реалістично, що проходять по намальованому мосту люди кажуть, що відчували запаморочення і підступає до горла нудоту. «Я дуже боюся висоти і, хоча розуміла, що це всього лише малюнок, але так і не змогла наважитися пройтися по ньому", - сказала місцевим ЗМІ один з перехожих. Китайський художник Ху Ксінгхау розповів, що на створення гігантської ілюзії у нього пішов цілий місяць, але, дивлячись на кінцевий результат, він анітрохи не шкодує про витрачений час. До речі, Ху є також і творцем попереднього рекордсмена книги Гіннеса - 3D картини, розміром 535 кв. метрів. У наступному році художник має намір в черговий раз побити свій же рекорд і намалювати тривимірну ілюзію, що покриває площу більше 2.5 тисяч кв. метрів.

Категорія: Най... | Переглядів: 5970 | Додав: X-Ray | Теги: 3d, Qi Xinghua, Lions Gate Gorge, Ущелье Львиные Врата | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]